Tips for en enklere eple hverdag

Etter mange erfaringer fra kunder hos Infografikk presenterer vi 5 Apple triks som kommer godt med.

Tvungen avslutning

Har du problemer med din OSX (Mac) eller iOS-enhet (iPhone, iPad eller iPod Touch)? Funker ikke internett, slår den seg ikke på eller andre bagateller? På mac finner du tvungen avslutning ved å klikke på -ikonet øverst til venstre > Tvungen avslutning eller ved å holde inne CMD+alt+esc. Før du gjenoppretter iOS-enheten, prøv å hold inne hjem-knappen og på-knappen i ca. 10 sekunder. Da utfører du en tvungen avslutning som har løst mange problemer vi har fått inn i butikken.P3NpemU9YmFubmVyNDY4JmlkPTM4MDI1MQforce-quit-app-iphone

 

OmniDiskSweeper

Etterhvert som du har hatt Macen din en stund, vil du etterhvert fylle opp disken med mange filer du ikke en gang vet hvor du har gjort av. OmniDiskSweeper fungerer perfekt til å finne ut akkurat hvor alle disse filene ligger og hvor mye plass de opptar. ODS finner du i AppStore.

omnidisksweeper-03-700x414

Backup

Vi vet hvor glad du er i bildene dine og hvor viktig dokumentene er for deg. Likevel opplever vi at mange ikke tar backup. På din iOs-enhet kan du ta automatisk backup ved å aktivere iCloud i innstillingene dine. Du kan også ta sikkerhetskopiere via iTunes. På macen din kan du overføre filene dine til en ekstern harddisk eller ta i bruk Time Machine som tar automatisk sikkerhetskopi av hele maskinen eller valgte plasseringer. Om uflaksen en dag slår deg, vil du angre bittert om du ikke fulgte dette rådet.

Deksel

Det er fornuftig å ta godt vare på Appleproduktet ditt ved å investere i beskyttelse. I vår nettbutikk finner du dekslene du trenger for å unngå unødvendig slitasje.

iPhone: http://nettbutikk.infografikk.no/iPhone-Tilbehor/cat-l/c1000125

iPad: http://nettbutikk.infografikk.no/iPad-Tilbehor/cat-l/c1000124

Mac: http://nettbutikk.infografikk.no/Baerevesker/cat-c/c1000153

 

150

Oppdateringer

Følg med når oppdateringer er tilgjengelig både på OS X og iOs. Enkelte oppdateringer hender det at det er noe fusk med som fører til en rykteflom hvor vi ser kunder unngår å oppdatere. Alle endringer Apple gjør er i hensikt for å bedre din sikkerhet og opplevelse med produktet ditt og vi anbefaler derfor å følge med når oppdateringer er tilgjengelig.

Skrevet av Andreas Frøyland

Advertisements