Hvordan overføre fra Android til iPhone?

Skjermbilde 2014-06-05 kl. 12.52.13ANDROID TIL IPHONE!

Selv om man ikke kan overføre operativsystem-avhengige data som tekstmeldinger og
samtalehistorikk, er det en enkel prosess å overføre kontakter, filer, bilder og video fra Android til iPhone.

Når du har satt opp og aktivert din nye iPhone går du gjennom følgende steg:

1. På din Android-telefon, gå til kontakter. Trykk på menyknappen og velg Import/Eksport. Trykk på eksporter til internlagring, velg hvilke kontaktdata du ønsker å eksportere (i de fleste tilfeller «telefon»), og trykk neste/ OK.

2. Koble din Android-telefon opp mot datamaskinen via USB og sett telefonen i Disk Drive Mode. Telefonen vil dukke opp som en drive/stasjon på Mac-skrivebordet.

3. Opprett en ny mappe på skrivebordet, og eksempelvis «navnet på kunden». Gå deretter gjennom dataene
i Android-mappen, som bilder, video, musikk, etc, og kopier disse til mappen du opprettet. Til slutt, søk etter en VCF-fil, ettersom den inneholder alle kontaktene dine. Kopier filen til mappen du opprettet.
Du er nå klar for å overføre filene til din nye iPhone.

4. Bilder og video: Forutsatt at du allerede har aktivert din nye iPhone, koble den til iTunes. Klikk på telefonens navn i venstre sidebar, og gå så til bilder-fanen i hovedvinduet. Huk av synkroniser bilder, klikk på velg mappe og naviger deg frem til mappen du opprettet hvor du plasserte filene dine. Bildene vil nå ligge i Bilder appen på din nye iPhone.

5. Musikk: Deretter drar du mappen fra skrivebordet over din iPhone i sidepanelet i iTunes. Alle sangene dine vil bli overført til din iPhone.

6. Kontakter: Sørg først for at du har satt opp din e-post konto på din nye iPhone. Tilbake på datamaskinen sender du deg selv en E-post med VFC-filen som vedlegg. Åpne deretter E-posten på iPhonen, og trykk på vedlegget, som ligger nederst i mailen. På toppen, trykk legg til alle kontakter, og kontaktene dine vil bli lagret på iPhonen.

Du har nå fullført overgangen fra Android til iPhone.

Skrevet av August Borgmo

Advertisements