Dagens app-tips: Hey tell

Din nye iPad, iPhone eller iPod touch kan brukes til nesten alt! Mulighetene er mange, men det gjelder å utnytte mulighetene som er der – og de finner man i App Store.

I «App-butikken» hvor man kan handle de ulike applikasjonene finner man alt fra gratis-apps til mer avanserte GPS-apps til rundt 500 kroner. Heldigvis er de fleste gratis eller koster rundt 20 kroner.

Poenget er at det gjelder å prøve seg frem og finne de applikasjonene som passer deg best. Er du glad i mat? Da bør du kanskje laste ned en kokebok-app. Kanskje du vil høre på musikk? Da bør du sjekke ut Spotify.

Man har mange muligheter og det finnes totalt over 500 000 ulike apps å velge mellom. Vi vil derfor komme med enkelte tips i denne bloggen slik at du enkelt kan finne noen apps som vi tror du vil like.

Denne uken vil vi gjerne tipse om en app som heter «Hey tell». Dette er en app som er perfekt hvis du kanskje er på farta og vil gi noen en kort beskjed. En talebeskjed vel og merke.

Hey tell er gratis og fungerer slik at man legger til venner i en liste som blir ganske lik den du kjenner i kontakter. Når du nå vil sende en beskjed velger man personen du vil sende til og holder ned en stor oransje knapp hvor det står «hold og snakk». Da tar appen opp fortløpende og sender beskjeden avgårde.

Nå er det bare å vente på svar fra motparten, som du igjen kan spille av like enkelt bare ved et tastetrykk. Det er i praksis svært enkelt og vi anbefaler deg å teste, spesielt hvis du vil slippe å skrive sms – da er denne appen perfekt for deg!

Har du prøvd hey tell? Fortell oss gjerne din erfaring i kommentarfeltet under! Har du andre app-tips – del dem gjerne.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s